top of page
Sök
  • Madelene

Lektörsomdöme från BTJ på: Dömd!


Det här gjorde min dag ❤️❤️❤️

Publicerades i BTJ-häftet nr 23, 2019

Lektör: Kerstin Hagstrand-Velicu

Citat ur recensionen av: Dömd (dessvärre inte tillåtet att dela hela omdömet från BTJ då det är en betald tjänst):

Dömd är den femte boken i pocketserien Och mörkret föll, men är en direkt fortsättning till trilogin. I denna del rör sig handlingen i dels den mänskliga världen, dels i änglarnas himmelska boning. Ärkeängeln Uriel friar till ängeln Lenora som svarar ja. Här börjar problemen, stora sådana, för hon förälskar sig snart i ärkeängeln Raphael. Att svika ett löfte är allvarligt och Lenora döms av de rättrådiga men egenmäktiga seraferna, och får sina vingar bortrivna och kastas till jorden. Intensiteten och spänningen är så stark och laddad att små andhämtningspauser i läsningen är nödvändiga. Slutet är också magnifikt, som en lysande och helt otippad explosion. Vilken känsla för revansch!

Betyg 5/5

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page