November 6, 2019

Det här gjorde min dag ❤️❤️❤️

Publicerades i BTJ-häftet nr 23, 2019

Lektör: Kerstin Hagstrand-Velicu

Citat ur recensionen av: Dömd (dessvärre inte tillåtet att dela hela omdömet från BTJ då det är en betald tjänst):

Dömd är den femte boken i pocketserien Och mörkret föll,...

December 2, 2018

Min julsignering närmar sig. En vecka kvar tills jag signerar ihop med två andra författare i Skärholmen. Hoppas att ni som är i närheten och julhandlar kommer förbi för att träffa mig, Elin och Christer!

June 6, 2018

Publiceras i BTJ-häftet nr 15, 2018.
Lektör: Kerstin Hagstrand-Velicu

Citat ur recension av: En ny gryning, del 3 av Och mörkret föll-trilogin.

”Här är det sträckläsning som gäller. Jag måste veta hur det går. Andlöst spännande och ibland så frustrerande när Melinda är...

February 3, 2018

Arbetar nu med en bok som är en fristående uppföljare till: Och mörkret föll-trilogin. Dömd kommer att följa en av de karaktärer jag fastnade för där. Man behöver inte ha läst trilogin för att läsa denna.

January 17, 2018

Äntligen har omslaget till den avslutande delen av min trilogi släppts. En ny gryning kommer ha release under våren 2018.

November 23, 2017

Vår signering närmar sig. Lite mer än en vecka kvar! Hoppas att ni som är i Skärholmen och julhandlar kommer förbi för att träffa mig, Yamilé och Christer!

November 22, 2017

Jag kommer att befinna mig i Skärholmen Centrum lördagen 2 december hos bokhandeln EnAnnan tillsammans med kollegan Yamilé Andreasson. Jag signerar då både böcker ur: "Och mörkret föll-trilogin samt min och Yamilés gemensamma bok: Ropet från andra sidan. Kom och mingla...