top of page
Lektör och redaktörstjänst för förlag
REDAKTÖR:

 

Jag har gått en yrkesutbildning hos Jenny Westerlund på JW förlag och har kursintyg och diplom på fullföljd utbildning som förlagsredaktör. I grunden är jag en författare som gav ut min första bok 2016, men jag tycker även om att hjälpa andra författare att utveckla sina manus. Jag kan arbeta med de flesta genrer inom skönlitteratur och har redan varit involverad i allt från fantasy till deckare. Det är just detta jag tycker är så roligt, variationen inom mitt yrke.

Jag vet hur man skriver lockande baksidestexter och kommer gärna med input vad det gäller omslag och titel.

 

Kontakta mig för offert.

Varmt välkommen att mejla mig på: madelene.lundvall@gmail.com

 

LEKTÖR:

 

Jag har väldigt god läsvana av både svenska och engelska titlar och läser gärna manus inför potentiell utgivning. Jag arbetar med de flesta genrer inom skönlitteratur.

Kontakta mig för offert.

 

Varmt välkommen att mejla mig på: madelene.lundvall@gmail.com

Kundomdömen

IMG_20221123_170203_109.jpg

Li Ekman

Författare

DSC_6654.jpg

Yamilé Andreasson

Författare

330881834_595813458648074_7425717553167730481_n.jpg

Annika Banfield

Författare

sb-book.jpg

Namn Namn

Författare

"Madelene är en duktig och väldig kompetent redaktör. Som författare kände jag mig trygg i hennes händer. På ett enkelt och rakt sätt lyckades hon lyfta fram det som behövde bearbetas och förbättras i texten. Hon gjorde det dessutom med glimten i ögat."

- Li Ekman

"Madelene är väldigt duktig på att peppa och gör arbetet med texter kul. Hon ger konstruktiv kritik och kommer med idéer när man fastnat. Att bolla med henne kring ens story och tänka i andra banor hjälper en som författare att utvecklas. Hon är effektiv och den bästa redaktören jag jobbat med under många år och rekommenderar henne varmt."

- Yamilé Andreasson

"Madelene har flera gånger varit min redaktör i samband med boksläpp. Hon är noggrann och snabb, bra på att se möjligheter och alternativ samt lyhörd för författarens önskemål. Med Madelene känner jag mig trygg - hon är dessutom mycket trevlig att jobba med."

- Annika Banfield

"Under bearbetning."

bottom of page