top of page
Uppvaknandet.jpg
Uppvaknandet

Medförfattare:  Yamilé Andreasson

 

E-bok: 2022-04-15

Tryckt bok: 2023-02-10

Genre: fantasy

Förlag: Everlasting Publisher Int.

 

Långt inne i skogen vaknar en ung kvinna helt övergiven och klädd i mystiska kläder. Av någon oförklarlig anledning har hon tappat minnet. Kan hon på egen hand finna sanningen om sitt förflutna? Under sökandet efter sin identitet lockar hon till sig såväl mäktiga fiender som oväntade bundsförvanter.

På sin ena hand bär hon en märklig ring som hon är högst ovillig att ta av sig. Kan ringen möjligen föra henne in på rätt spår? Eller är den endast en länk till mörkrets makter som hemsöker henne? Är det i själva verket ringen som framkallar skrämmande mardrömmar och syner, vilka får henne att ifrågasätta vad som är verklighet eller fantasi?

19021434_10155435064034413_1280706765_n.
Ropet från andra sidan
Medförfattare: Yamilé Andreasson
E-bok 2017-10-31
Pocket 2017-11-09
Förlag: Everlasting Publisher Int.
I en tät skog vaknar en ung kvinna övergiven och klädd i mystiska kläder. Hon har inga minnen från sitt förflutna och måste samla alla sina krafter för att försöka finna sanningen om sin familj. Sökandet lockar till sig såväl mäktiga fiender som oväntade bundsförvanter och vänner för livet.

På sin hand bär hon en märklig ring som hon är högst ovillig att ta av sig, någonsin. En ring som kanske kan föra henne in på rätt spår. Men ringen verkar snarare binda henne samman med mörkrets makter. Samtidigt hemsöks hon av blodiga mardrömmar och syner som får henne att ifrågasätta vad som är verklighet eller fantasi.
sb-book.jpg
Kommande

E-bok: ????-??-??

Tryckt bok: 

Förlag: 

 

Kommande...

sb-book.jpg
Kommande

E-bok: ????-??-??

Tryckt bok: 

Förlag: 

 

Kommande...

bottom of page