top of page
Och mörkret föll.jpg
Och mörkret föll

E-bok: 2019-02-20

Tryckt bok: 2019-03-05

Genre: fantasy

Förlag: Everlasting Publisher Int.

Under en stormig kväll får blixten ett träd att rasa ner över den undangömda jordkällaren. Där ruvar en mörk hemlighet, en portal till en annan värld. Samma natt förändras Melindas liv för alltid, men när hon väl inser det är det försent.

När Melinda blir bortförd till den värld som finns bortom portalen möts hon av mörker. Bit efter bit får hon en inblick i den fruktansvärda framtid som väntar människorna på jorden om portalen förblir öppen.

Dagarna blir till veckor och Melinda ställer in sig på att försöka fly. Snart inser hon att det kommer bli svårt, för i de djupa skuggorna vakar han.

Detta är första delen av sex fantasyböcker.

Innan skyming.jpg
Innan skymning

E-bok: 2019-02-27

Tryckt bok: 2019-03-07

Genre: fantasy

Förlag: Everlasting Publisher Int.

 

Melinda vill inget hellre än att vara en helt vanlig tjej. Det finns bara ett problem – hon är till hälften druid. Dessutom omges hon av två killar, Ossian som ger trygghet och Kastio som skapar konflikter.

Under en utflykt blir Melinda attackerad, och ansikte mot ansikte med en oerhört farlig varelse får hon ett ultimatum. Men trots att insatsen är hög och en hel världs framtid står på spel, väljer hon att rädda sin väninna från döden. Vilka konsekvenser kommer det ödesdigra valet generera?

 

Innan skymning, är den andra delen av: Och mörkret föll - serien.

Röda skyar.jpg
Röda skyar

E-bok: 2019-03-13

Tryckt bok: 2019-04-17

Genre: fantasy

Förlag: Everlasting Publisher Int.

 

Efter att ha blivit bortförd befinner sig Melinda i klorna på en ondskefull elddemon. Varelsen erbjuder henne frihet från den dagliga tortyren på ett villkor - hon ska ansluta sig till Moira. Om hon accepterar måste hon gå ut i strid mot sitt eget folk, bli en förrädare. Mörkrets brutala styrkor vill se allt motstånd krossat för att kunna nå sitt mål - jorden.

 

Under tiden har Kastio och Ossian tagit sig igenom portalen i sitt sökande efter Melinda. Men hur ska dessa två rivaler kunna samarbeta och rädda henne innan det är för sent?

 

Röda skyar, är den tredje delen av: Och mörkret föll - serien.

En ny gryning.jpg
En ny gryning
E-bok: 2019-04-24
Tryckt bok: 2019-05-22
Genre: fantasy
Förlag: Everlasting Publisher Int.

 

Efter attacken på Ekdalen har Melinda ofrivilligt blivit en av stadens ledare och förväntas nu hålla sig undan då hennes roll inte är att delta i det kommande kriget. Hon har dock andra planer och vill utplåna angriparna – och därmed kanske även Kastio.

 

Men Melinda tvivlar på att Kastio varit delaktig i attacken, något som får stadens äldsta att se rött. Även Ossian har börjat ta avstånd och verkar lida oerhört av det faktum att han inte var på plats under drakarnas skoningslösa angrepp, som lämnade stora delar av Ekdalen i ruiner och portalen till jorden näst intill fri.

 

En ny gryning, är den fjärde delen av: Och mörkret föll - serien.

Dömd.jpg
Dömd

E-bok 2019-09-10

Tryckt bok 2019-09-26
Genre: fantasy
Förlag: Everlasting Publisher Int.
 
Fristående bok som delvis flyter ihop med de tidigare böckerna i samma serie.
Hon föll mot marken, med ett hjärta fyllt av förtvivlan. Föll i en hel evighet.

Ljudet av avlägsna röster ekade inne i hennes huvud. Minnen av de många samtal hon haft under hela sitt liv spelades upp baklänges tills de inte existerade längre.

Hur mycket än hennes förnuft gjorde uppror mot idén, visste hon i sitt hjärta att hon inte längre var i himlen. Full av rädsla undrade hon vad som väntade henne på marken. Jorden var en plats även änglar fruktade. En plats fylld av mörker, där synder förblindade själen.

Dömd, är den femte delen av: Och mörkret föll - serien.

Vackra lögner.jpg
Vackra lögner

E-bok: 2020-10-01

Tryckt bok: 2020-10-28

Genre: fantasy

Förlag: Everlasting Publisher Int.

Snön föll tätt och älvan såg knappt sina egna händer framför sig. Stora, blöta flingor virvlade i luften, kastades runt av blåsten och träffade henne hårt i ansiktet. När hon väl siktade pagoden hade håret hunnit bli fuktigt från den fallande blötsnön och den silvriga klänningen hängde tungt på kroppen. Hon vred på huvudet en gång för att se om hon kunde upptäcka några förföljare, men det täta snöfallet gjorde det hopplöst.

Niwyn visste att det skulle var omöjligt att passera det höga tornet utan att vakterna såg henne. Nu gällde det bara att vara snabb och att inte tveka. Om hon åkte fast, vilket hon hoppades kunna undvika, skulle straffet säkert bli oerhört strängt.

Vackra lögner, är den sista delen av Och mörkret föll - serien.

bottom of page