top of page
Sök
  • Madelene

Ett tack till mina läsare


Det är snart ett år sedan jag hade nöjet att släppa första boken i den trilogi jag skrivit på i flera år. Har alltid varit oroad över hur naturens resurser används på ett extremt oansvarigt sätt. Något som blev startskottet till min trilogi. Vad skulle hända om naturen slog tillbaka? Bara tanken är ganska skrämmande.

Då och då inträffar hemska katastrofer på olika platser på jordens yta, ofta beroende på människors bebyggelse, men också på grund av den ständiga förändring som pågår på den levande planet vi kallar vårt hem. Om man då lägger till ytterligare en art som kan styra naturen, ja då har man en lite annorlunda historia.

Jag är extremt glad och tacksam över hur väl första boken togs emot. Nu, när det bara är några få dagar kvar tills del två kommer ut som tryckt bok, håller jag tummarna att ni kommer tycka om den lika mycket som jag gör.

Stort tack till alla mina underbara läsare och jag önskar er en fortsatt trevlig sommar.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page